Hlavní obsah

Jak vidí sázkaři volby prezidenta? Tipér Sequential míří na 518 000 Kč!

Po pěti letech jsou tady opět volby prezidenta republiky. Hned osm uchazečů se utká v prvním kole a pokud nikdo nezíská nadpoloviční většinu, nejlepší dva postoupí do kola druhého. Kdo je favoritem? Jak si mezi sázkaři vede současná hlava státu? Podívejte se na nepovedenější tikety a analýzy!

Foto: Tipsport.cz

Tipsport

Článek

Jako jednoznačný favorit jde do volebního víkendu stávající hlava státu, Miloš Zeman. Aktuálně totiž sází na jeho triumf přes 75 % tipérů v kurzu 1,45:1. Na tiketu ho má i sázkař Seuquential. Ten už na svou kořist číhá od září a za tu dobu stihl na tiketu správně odhadnout např. slovinské volby, referendum o nezávislosti Kurdistánu, případně triumf ANO v ČR nebo ÖVP v Rakousku. Na jeho cestě za famózní výhrou 518 000 Kč mu tak chybí poslední dva zářezy. Stačí, aby Miloš Zeman vyhrál prezidentské volby a aby se ve Skotsku letos neuskutečnilo referendum o nezávislosti.

Kdo může překvapit?

Za lídrem je pořádná mezera, na druhém místě s devatenácti procenty a s kurzem 3,2:1 figuruje Jiří Drahoš. Tipér Hlava84 pak ve své analýze uvažuje i nad druhým kolem: „Pokud dojde k nejočekávanějšímu scénáři, tedy k duelu Zeman – Drahoš, domnívám se, že pokud budou ochotní voliči, kteří volili v 1. kole jiného kandidáta než tyto dva, přijít, půjdou hlasy, především od Topolánka, Fischera a z části Horáčka za p. Drahošem. 2. kolo by tedy mohlo dopadnout Drahoš - Zeman 51:49."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.