Hlavní obsah

Tři trefené remízy v Tipsport extralize a sázkař Lubor50 kasíroval 508 000 Kč!

To byl večer jako na houpačce! Tipér Lubor50 poslal do hry hned dva tikety, na kterých měl tři extraligové remízy a kanonýři na všech třech stadionech se museli pořádně otáčet, aby zachránili půlmilionovou výhru.

Foto: Tipsport.cz

Tipsport.cz

Článek

Dva tikety, tři stadiony, tři remízy, třikrát gól v posledních vteřinách. Takto se dá ve zkratce popsat nezapomenutelný večer sázkaře s přezdívkou Lubor50. Do hry totiž poslal tři mače z Tipsport extraligy a všem přisoudil plichtu.

Osm vteřin rozhodlo o půlmilionové trefě!

Pardubice přijely do Jihlavy protáhnout vítěznou sérii, jenže škrt přes tříbodový rozpočet jim v čase 58:28 udělal Josef Skořepa. První úspěšný zásah. Ve stejnou dobu se dohrával i zápas v Litvínově. Tam hosté ze Zlína vedli od 46. minuty 3:2 a už už se těšili na plnou porci bodů. Pak ale v čase 59:52 zaúřadoval domácí Hübl a šlo se do prodloužení. Druhý zásah. Triumfální tečku pak napsal Martin Erat. Kometa totiž na Spartě dvakrát vedla, jenže Richard Jarůšek ve 42. minutě obrátil skóre ve prospěch Sparty. Když už se Lubor50 pomalu loučil se skvěle rozjetým tiketem, přišel brněnský tahoun, který v čase 59:53 vyrovnal zápas a zachránil oba tikety.

Lubor50 totiž kasíroval 124 000 Kč na tomto kombíku a dokonce 384 000 Kč na akovce!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.