Hlavní obsah

Hokejový turnaj roku je tady! Vystřelí česká reprezentace famózní výhru 463 320 Kč?

Nejočekávanější hokejový turnaj roku je tady! Zopakují čeští hokejisté dvacet let starý zázrak a dojdou si pro zlato? Jak jejich šance vidí největší komunita sázkařů?

Foto: Tipsport.cz

Tipsport.cz

Článek

Český hokej slaví v těchto dnech dvacet let od historického okamžiku, kdy tým vedený Jágrem, Růžičkou a Haškem „otevřel zlatou bránu". Letos se turnaj v Jižní Koreji odehraje bez hráčů NHL, což pořádně zamíchalo šancemi jednotlivých týmů. Jindy suverénní favorit Kanada se rázem krčí až na třetím místě sázkařské důvěry s jedenácti procenty a kurzem 6,8:1. Jednoznačným favoritem sázkařů je výběr sportovců z Ruska, který by ale klidně mohl na led vyjet v dresech Petrohradu. Plných patnáct hráčů totiž v KHL hájí právě barvy SKA. Na tenhle výběr sází v kurzu 2,1:1 na 60 % tipérů.

Urvou Češi medaili? Šance je velká!

Přesně mezi dva hokejové giganty se na druhé místo co do důvěry sázejících dostal český výběr v kurzu 9:1. Na tiketu má triumf českého týmu i tipér s přezdívkou ACSpartaPraha. Ten si jde pro výhru 463 320 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.