Hlavní obsah

Začíná osmifinále Ligy mistrů! Tipér Mtgm07 míří na 3 375 104 Kč!

Juventus vs. Tottenham a Manchester City vs. Basilej. Nejlepší světová klubová soutěž se přehoupla do vyřazovacích soubojů a v úterý večer začíná osmifinále Ligy mistrů!

Foto: Tipsport.cz

Tipsport.cz

Článek

Všichni fandové a sázkaři netrpělivě očekávají úterní večer. Po zimní přestávce se totiž znovu rozezní hymna Ligy mistrů a k osmifinálovým mačům naskočí první čtyři týmy. Suverénní lídr anglické Premier League Manchester City přijede do Basileje a o favoritovi nemůže být nejmenších pochyb. Mašina na výhry pod vedením Pepa Guardioly jde do zápasu v kurzu 1,38:1 s důvěrou 99 % sázkařů.

Překvapí kohouti bianconerri?

Taky druhý zápas má jasného favorita, když Juventusu, který doma přivítá Tottenham věří 85 % tipérů v kurzu 1,93:1. Jenže mezi osm procent těch, kteří sází na remízu patří i sázkař s přezdívkou Mtgm07. Ten začal vyřazovací část evropských pohárů pěkně zostra. Na osm zápasů první kola naložil 5 000 Kč a míří na výhru 3 375 104 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.