Hlavní obsah

Odveta za loňskou blamáž se nekoná! Přihraje konec PSG v Lize mistrů 124 800 Kč?

Loni jsme zažili fotbalový zázrak na úkor PSG, ale podle tipérů se Francouzi letos odplaty nedočkají. Naopak v Liverpoolu se budou snažit, aby tam k zázraku nedošlo.

Foto: Tipsport

Odveta za loňskou blamáž se nekoná! Přihraje konec PSG v Lize mistrů 124 800 Kč?

Článek

Portugalce čeká po domácí blamáži pořádná fuška. Drtivá většina sázkařů navíc věří, že ke smazání pětigólového manka ani nebude mít příležitost a Liverpool ovládne i domácí zápas v kurzu 1,52:1.

PSG a postup? Nečekejme zázraky

Loňský zápas PSG na Camp Nou byl jedním z nejsilnějších příběhů Ligy mistrů. Bylo to ale na úkor Francouzů, kteří přijeli do Barcelony se čtyřgólovým náskokem a odjeli se šestigólovým přídělem. Tentokrát už nastoupí s nepříznivým výsledkem 1:3 a navíc bez zraněného Neymara, takže jim sázkaři příliš nevěří. Tipér rencalalik má třeba na tiketu rovnou postup Realu a míří na výhru 124 800 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.