Hlavní obsah

Uruguay usmaží českou repre! Čínská cesta tipéra filda11 za výhrou 55 980 Kč!

Česká repre se o víkendu představí na China Cupu, kde jí na úvod čeká hodně těžké sousto, Uruguay. Tým kolem Cavaniho jde do zápasu jako jasný favorit.

Foto: Tipsport

Uruguay usmaží českou repre! Čínská cesta tipéra filda11 za výhrou 55 980 Kč!

Článek

Tady není o čem debatovat. Největší sázkařská komunita jednoznačně posílá do finále China Cupu Uruguay. Ta jde proti českému výběru v kurzu 1,54:1 s důvěrou 99 % tipérů. Výběr kouče Jarolíma tak může jenom překvapit. Jenže ani tady to nevypadá moc pravděpodobně. Jak v analýze poznamenává sázkař Gooner007: „Je fakt, že Češi mají teď nějakou šňůru vítězství, ale přece jen Katar nebo San Marino, to je proti Uruguayi v podstatě nesrovnatelná kvalita."

Cavani, Suárez, Bentancur. Útočná síla soupeře budí respekt. Je si toho vědom i tipér s přezdívkou filda11, který s triumfem Uruguaye míří na výhru 55 980 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.