Hlavní obsah

Anglická přestřelka na Anfield Road a římští vlci shoří v katalánském pekle

Po včerejší repríze finále tu máme další dva pikantní souboje. Barca přivítá AS Řím a v ostře sledovaném anglickém souboji jedou Citizens jako favorité na Anfield Road.

Foto: Tipsport

Anglická přestřelka na Anflied Road a římští vlci shoří v katalánském pekle

Článek

Manchester City jede jako mašina. Jediná prohra za celou sezónu a skvělý fotbal. Na druhé straně Liverpool, který zničil Porto na jejich hřišti 5:0 a má ve svém středu aktuálně nejlepšího střelce Premier League, Mohameda Salaha. Jestli jsme si včera mohli vychutnat reprízu loňského finále, tak dnes je to další skvělý bonbónek. Odpovídají tomu i důvěra sázkařů. Liverpoolu doma věří jenom 15 % tipérů v kurzu 2,95:1. Většina tipů pak míří na Citizens za 2,39:1.

Na anglickou přestřelku má namířeno i tipér janik73, který sází na aspoň dva góly a jde si pro výhru 73 221 Kč. Jeho kolega Teekay pak v analýze připomíná: „City má letos největší formu za dlouhá léta. Liverpool neprohrál na svém stadiónu ve vzájemných soubojích v posledních 18 zápasech. Minulé shledání (v lednu) skončilo 4:3 pro Liverpool. I dnes uvidíme 1 a více gólů na každé straně."

Naopak v zápase Barcelony sází tipéři na jednoznačnou záležitost, když drtivých 99 % tipů míří na domácí v kurzu 1,22:1.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.