Hlavní obsah

Vykročí Plzeň definitivně k titulu? Sledujte HET ligu na TV Tipsport živě a vsaďte si

Šlágr jara vítěze nepoznal a náskok Plzně se scvrknul na 5 bodů. Napraví Plzeň zaváhání proti poslednímu týmu tabulky? Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech ligových zápasů živě na TV Tipsport.

Foto: Tipsport

Vykročí Plzeň definitivně k titulu? Sledujte HET ligu na TV Tipsport živě a vsaďte si

Článek

Týden po šlágru jara nás čeká souboj dvou týmů, které na jaře jako jediné ještě neprohrály. Sparta přivítá Jablonec, který se postupně propracoval až na čtvrté místo, bod před svého pátečního soupeře. Letenští jdou do zápasu s kurzem 1,75:1 a důvěrou 96 % tipérů.

Plzeň pak jde do nečekaně důležité bitvy s posledním Brnem. Pokud by totiž znovu zaváhala a namazala tak Slavii, konec soutěže by se hodně zdramatizoval. Drtivá většina největší komunity sázkařů ale věří lídrovi v kurzu 1,75:1.

No a právě Slavii čeká asi nejtěžší zápas, když v neděli přijede do Liberce. Ten má sice za sebou dvě prohry, ale sešívaní si zpod Ještědu odvezli tři body naposledy před čtyřmi roky. Tentokrát jdou ale do zápasu jako favorité v kurzu 2,35:1.

Sledujte ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.