Hlavní obsah

Balet na hraně postupu? Real další drama nepřipustí, věří sázkaři

Real minulý týden opět ovládl Allianz Arenu a podle sázkařů nenechá Bayernu ani odvetu a po druhé výhře půjde do finále.

Foto: Tipsport.net

Balet na hraně postupu? Real další drama nepřipustí, věří sázkaři

Článek

Minulý týden jenom potvrdil několik předpovědí, které se před zápasem objevily mezi tipéry v největší komunitě sázkařů. Real je letos ve vyřazovacích soubojích Ligy mistrů suverénní. No a pokud snad ne, tak facka od Juventusu ho probrala. Bílý balet opět potvrdil, že v Allianz Aréně umí. Dokáže se ale tentokrát vyvarovat dramatu, nebo si hladoví vlci z Bavorska půjdou pro pomstu?

Přes šedesát procent tipérů hraje výhru Realu i doma v kurzu 2,06:1. Jenže, jak píše v analýze tipér misheek, vyhecovaný Bayern vletí do bitvy naplno. Pro Bayern totiž nehraje roli ani to, kdyby Real proměnil brejk. Dva góly musí parta Juppa Heynckes dát tak jako tak.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.