Hlavní obsah

Drama o titul i o záchranu pokračuje! Sledujte HET ligu na TV Tipsport živě a vsaďte si

Další dramatická kapitola bitvy o titul, ale i dvojnásob vyhecované slezské derby. Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech ligových zápasů živě na TV Tipsport.

Foto: Tipsport

Drama o titul i o záchranu pokračuje! Sledujte HET ligu na TV Tipsport živě a vsaďte si

Článek

Zase nic. Nejen že Slavia si v klidu pohlídala tři body, ale Plzeň ani nedokázala pro titul udělat maximum, když doma se Slováckem pouze remizovala. Čekání na mistra tedy pokračuje i o tomto víkendu, když Slavia podruhé během pár dní změří síly s Jabloncem a Viktoria přivítá doma Teplice. Oba první dva týmy jdou do zápasu jako jasný favorit, i když přeci jen proti skvěle hrajícímu Jablonci sází „jenom" osmdesát procent tipérů v kurzu 1,72:1.

Záchranářské derby je tady!

Vývoj jara pak ze souboje druhdy ambiciózních slezských týmů udělal jednoznačnou řež o záchranu. Baník je pouhý bod od Karviné a od sestupu zároveň. Tragická série domácích, kteří už deset zápasů nevyhráli, dělá v očích tipérů jasného favorita z hostujícího Baníku. Ostravanům věří přes 85 % sázkařů v kurzu 2,45:1

Sledujte ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je pouze jedno jediné místo, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Je to právě TV Tipsport, kde jsou přímé přenosy všech zápasů pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.