Hlavní obsah

Jezdec formule 1 zahnal zloděje. Můj muž je hrdina, říká manželka francouzského pilota

Romain Grosjean sice v nedělní Velké ceně Kanady nezářil, avšak o několik hodin později se stal hrdinou. Tedy aspoň pro svou manželku. Když se totiž jezdec Haasu vrátil domů, chtěli jeho obydlí vykrást zloději. Avšak francouzský závodník je zahnal. „Neváhal skočit před ně, aby ochránil svou rodinu,“ uvedla Marion Grosjeanová na sociálních sítích.

Foto: Sport.cz

Romain Grosjean je hrdinou.

Článek

Napětí zažívá nejen na trati při závodních víkendech formule 1, ale teď ho prožil i u sebe doma ve Švýcarsku. V noci z pondělí na úterý se totiž jeho obydlí chystali navštívit zloději. Romain Grosjean se jich ale nezalekl. Když zaslechl podivné zvuky, neváhal a vyrazil ochránit svou manželku a jejich tři děti.

„Minulou noc se do našeho domu dostali dva muži. Naštěstí utekli, když jsem vešel do chodby. Nebyla to pro nás nejlepší noc, ale jsem vděčný za to, že jsme všichni v pořádku. Děti to ani neslyšely, takže jsem rád, že o tom špatném zážitku neví,“ uvedl francouzský jezdec na sociálních sítích.

K nepříjemné situaci se vyjádřila i Grosjeanova manželka, která svého muže odteď považuje za hrdinu. „Často se říká, že sportovci, kteří dosahují velkých věcí, jsou hrdinové. Nikdy jsem s těmito slovy nesouhlasila, nezachraňují svět, neobohacují ho. Teď ale mohu říci, že můj manžel je sportovec i hrdina,“ uvedla Marion Grosjeanová na sociálních sítích.

„Nikdo naštěstí nebyl zraněn a děti o ničem neví. Díky Romainovi, který neváhal před ně skočit, aby jim zabránil jít dál a ochránil svou rodinu,“ dodala manželka jezdce Haasu, který v letošní sezoně zatím získal jen dva body, za desátá místa ve Velké ceně Španělska a Monaka.

Reklama

Související témata: