Hlavní obsah

Beckham by se rád projel ve formuli, nesežene však pojištění

SILVERSTONE

Nejsledovanějším mužem při nedělní Velké ceně formule 1 byl bezpochyby Lewis Hamilton. Druhé místo už ale v očích britských fanoušků nepatřilo žádnému z pilotů, ale fotbalové hvězdě Davidu Beckhamovi, který se na závod přišel podívat s manželkou Victorií.

Článek

Beckham na okruh v britském Silverstonu dorazil v kožené motorkářské bundě, podobně byla oblečena i jeho manželka. Oba přijeli na pozvání stáje Honda. Jejich přítomnost rozpoutala takový chaos, že kromě tradičních bodyguardů je všude muselo doprovázet policejní komando.

"Jsem na formulích poprvé a musím říct, že to je skvělé," přiznala Victoria. "Strašně rád bych se v jednom z vozů svezl. Ale obávám se, že na to budu muset zapomenout. Nikdo by mě asi nepojistil," uvedl její manžel, který je znám svou zálibou v luxusních autech.

"Vzali jsme oba až k dráze, takže auta jezdila přímo kolem nich. V tu chvíli jsem se sám sebe ptal, na kolik jsou asi pojištěné Davidovy nohy... Ale co, hlavní je, že oba měli radost jako malé děti, když kolem nich jezdily formule ve stopadesátikilometrové rychlosti," řekl šéf stáje Honda Nick Fry.

Reklama

Související témata: