Hlavní obsah

Fanoušci by měli být informováni o jeho stavu, vyzývá Schumacherovu rodinu jeho bývalý manažer

Praha

O jeho stavu se neustále spekuluje. Naposledy se objevila informace, že Michael Schumacher váží pouhých pětačtyřicet kilogramů. Jak je na tom legendární jezdec po vážném úrazu hlavy doopravdy, se ale asi jen tak nedozvíme. A tak jeho bývalý manažer Willi Weber vyzývá jezdcovu rodinu, aby promluvila.

Foto: Profimedia.cz

Michael Schumacher a Willi Weber.

Článek

„Je to velice nešťastné, fanoušci Michaela Schumachera by měli být informováni o jeho zdravotním stavu,“ prohlásil na webu express.co.uk Willi Weber, bývalý pilotův manažer. „Zaslouží si to,“ dodal muž, který s legendárním jezdcem spolupracoval dvacet let a byl u všech jeho sedmi titulů mistra světa.

Osmačtyřicetiletého Schumachera však ani on nesmí navštěvovat. Schumacherova manželka mu to před několika lety zakázala. „Vypadá to, že se mě Schumacherova rodina bojí. Posílal jsem jim květiny a přání k narozeninám, ale ani mi neodpověděli. Mrzí mě to,“ přiznal pětasedmdesátiletý Weber.

„Myslím si, že se obávají toho, že bych něco o Michaelovu stavu řekl veřejnosti. To bych ale nikdy neudělal. Klidně bych s nimi podepsal smlouvu, kde bych se zavázal, že budu mlčet,“ uzavřel Weber, který stále věří, že se Schumacher zotaví.

Michael Schumacher se zranil před necelými čtyřmi roky při lyžování v Alpách, když narazil při pádu hlavou do kamene. Rodina se rozhodla, že o jeho zdravotním stavu nebude informovat, a tak se o tom, jak na tom je, jen spekuluje. Nedávno se objevila zpráva, že byl převezen ke speciální léčbě do USA. Pak přišly informace, že váží pouhých pětačtyřicet kilo. Co je pravdou, ví ale jen jeho nejbližší.

Reklama

  Vítěz: L. Norris (McLaren) Velká cena Číny - kvalifikace na sprint Vítěz: L. Norris (McLaren) konec
20240419T09 : 30:00+0200
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
  Velká cena Číny - sprint zítra 05 : 00
20240420T05 : 00:00+0200
Velká cena Číny - sprint
Velká cena Číny - sprint
Velká cena Číny - sprint
  Velká cena Číny - kvalifikace zítra 09 : 00
20240420T09 : 00:00+0200
Velká cena Číny - kvalifikace
Velká cena Číny - kvalifikace
Velká cena Číny - kvalifikace