Hlavní obsah

Na závěr plochodrážní GP se nakonec pojede dvakrát i v Toruni

Toruň

Na závěr letošního plochodrážního seriálu Grand Prix se zkraje října pojedou dva závody na stejném místě také v polské Toruni. V improvizovaném programu mistrovství světa, jehož podobu zcela změnila pandemie koronaviru, půjde o čtvrtý dvojzávod po předchozích zastávkách ve Vratislavi, Gorzówě a Praze.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Leon Madsen z Dánska. Ilustrační foto.

Článek

Mezinárodní motocyklová federace FIM a promotérská společnost BSI již dříve oznámily, že seriál začne 28. a 29. srpna ve Vratislavi, bude pokračovat 11. a 12. září v Gorzówě a po závodech na oválu břevnovského stadionu Markéta (18. a 19. září) vyvrcholí v Toruni 3. října. I když se počítalo se zařazením závodu i o den dříve, až dosud nebylo potvrzeno místo konání.

V toruňské Marian Rose Motoareně se nakonec pojede i v pátek 2. října. "Jsme potěšeni, že se podařilo zajistit oba poslední závody v Toruni, která je dlouhodobým partnerem seriálu. Jsme vděční za jejich podporu a nadšení, že jsme mohli konečně uzavřít finální podobu celého letošního kalendáře Grand Prix," uvedl v tiskové zprávě šéf promotérské společnosti BSI Paul Bellamy.

Česká republika zůstala ve zcela přestavěném kalendáři jako jediná země vedle Polska, které je v sezoně zdecimované celosvětovou zdravotní situací baštou ploché dráhy.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články