Hlavní obsah

Hrozivý pohled! Pilot formule ukázal rentgen po tragické nehodě

Z toho skutečně mrazí. Americký pilot Juan Manuel Correa loni těžce havaroval během závodu formule 2 v belgickém Spa. Jeho kolega Anthoine Hubert tehdy během incidentu zahynul. Correa se následně podrobil několikahodinové operaci nohy. Jednadvacetiletý Američan teď uveřejnil na sociálních sítích rentgenový snímek, který ukazuje, jak zdevastované byly kosti v jeho končetinách.

Foto: Sport.cz

Americký pilot Juan Manuel Correa se po těžké havárii ve Spa podrobil operaci pravé nohy.

Článek

Correa si během karambolu zlomil obě nohy. I tak měl ale velké štěstí v neštěstí. Jeho závodní kolega Hubert během děsivého incidentu zemřel. Correa se z následků nárazu zotavuje dodnes.

Od osudového dne už prodělal na 20 operací. K závodění se chce ale ještě v průběhu roku 2021 vrátit. V současnosti na tom pracuje se svým fyzioterapeutem. K oznámení smělého plánu na Instagramu připojil i rentgenový snímek svých končetin pořízený bezprostředně po nehodě.

Foto: Sport.cz

Pilot formule 2 Juan Manuel Correa uveřejnil rentgenový snímek svých zlomených nohou. Zdroj: Instagram @juanmanuelcorrea_

„Rekonvalescence probíhá rychle, vždy jsem se snažil dělat víc, než bylo třeba. Hodně jsem tlačil a využíval k tomu mé myšlení závodníka," napsal Correa na sociální síť.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Practicing my sexy pose 😘. So good to be back with the boys @athletixrehab 💪

Příspěvek sdílený Juan Manuel Correa (@juanmanuelcorrea_),Říj 5, 2020 v 1:10 PDT

„Ve skutečnosti bych se chtěl vrátit už příští rok, což je dříve, než jsme si mysleli, ale vypadá to dobře. Ještě zbývá několik operací, ale koncem roku by měla být pryč celá ta kovová věc kolem mé nohy. V prosinci už bych mohl sedět v kokpitu," dodal Correa odvážně.

Reklama

Související témata: