Hlavní obsah

Divočina na okruhu! V šarvátce závodníků letěl volant i helma, pak přišel ještě těžší kalibr

Lexington/Praha

Vzájemnou kolizi si závodníci vyříkali groteskním způsobem. Humornou vsuvku plnou výbuchů vzteku a létajících předmětů si pro diváky připravili piloti série Stadium Super Trucks Bill Hynes a Bo LeMastus ve městě Lexington. Na to, jak jezdci na trati v americkém státě Ohio řádili, se můžete podívat ve videu níže.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

V šarvátce amerických závodníku létaly vzduchem různé předměty.Video: sntv

 
Článek

Během nedávného podniku Mid-Ohio americké populární série Stadium Super Trucks došlo ke karambolu mezi Billem Hynesem a Boem LeMastusem.

Za všechno mohlo nebezpečné počínání jednoho z jezdců, který si během závodu podle portálu The Checkered Flag počínal obzvlášť bezohledně, když si zkracoval trať přes trávu, objížděl skoky a blokoval ostatní závodníky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Stadium SUPER Trucks (@stadiumsupertrucks)

Vše skončilo až nehodou a následná výměna názorů mezi oběma účastníky karambolu nakonec vyústila až v strkanici. Jeden z jezdců soupeře vyzýval zřejmě na pěstní souboj, sok si ale odmítal sundat z hlavy helmu, a tak přišlo na házení předmětů.

LeMastus mrskl po Hynesovi nejprve volantem. Ten mu to chtěl nějakým způsobem oplatit, a tak o trať roztřískal jeho helmu. LeMastus poté ještě zkoušel rivala konfrontovat s hasícím přístrojem v ruce, to ale naštěstí traťoví komisaři nedovolili.

Reklama

Související témata: