Hlavní obsah

Brutální napadení olympionika! Skončil v krvi, operaci se nevyhne

Dublin/Praha

Brutální napadení! Olympionik Jack Woolley, který reprezentoval na Hrách v Tokiu Irsko v taekwondu, skončil v krvi poté, co na něj před pár dny v noci v Dublinu zaútočil neznámý muž. Dvaadvacetiletý mladík je v nemocnici, kde ho čeká plastika obličeje. Médiím potvrdila informaci bojovníkova matka Annette.

Foto: Profimedia.cz

Irský olympionik Jack Woolley skončil po napadení neznámého útočníka v nemocnici. Krvavá zranění si vyžádají operaci, v ohoržení života ale mladý taekwondista není.

Článek

„Byl ještě se dvěma přáteli kolem půl jedné ráno nedaleko mostu Ha'Penny a kolem šel nějaký chlap, který z ničeho nic zaútočil," uvedla pro The Echo matka zraněného olympionika. „V sobotu měl být operován, ale vše bylo odloženo. Čekám na další informace," dodala s tím, že si oddechla, že její syn žije. „Měl možná svým způsobem štěstí, protože podle všeho v noci došlo ve stejné oblasti k pobodání lidí."

Jack Woolley prožil v Tokiu zklamání, když ve váze do 58 kilo prohrál hned první zápas. „Jsem z toho zdrcený. Přijel jsem vyhrát a teď tohle," citovala média olympionika. To ještě netušil, že daleko horší věci jej teprve čekají po návratu domů. Matka reprezentanta každopádně požádala veřejnost, aby jakékoliv informace ohledně incidentu poskytla policii, která vše vyšetřuje.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jack Woolley (@jack__woolley__)

„Cítím se strašně, ale vím, že to mohlo skončit i hůř. Uklidňuje mě i to, že se mnou Jack mohl mluvit, ale vím, že bude muset na plastiku obličeje," dodala.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jack Woolley 🦂 (@jack_woolley_tkd)

Policie potvrdila, že vyšetřuje brutální krvavé napadení na Grattan Bridge. „Jeden muž byl po útoku převezen do nemocnice. Utrpěl zranění, ale není v ohrožení života. Nikdo nebyl zatčen, policejní šetření pokračuje," stojí v prohlášení policie.

Reklama

Související témata: