Hlavní obsah

Song možná později, hlásí senzační český medailista Choupenitch

Pavel Novotný (Tokio)Sport.czPrávo

Není žádným tajemstvím, že vedle šermu je vášní Alexandera Choupenitche hudební žánr hip hop, R&B a rap. A to zdaleka nejen v roli posluchače, ale rovněž interpreta. Čerstvý majitel bronzu z her v Tokiu má na kontě několik povedených autorských kousků, s jejichž produkcí mu pomáhal i v branži uznávaný DJ Wich.

Šermíř Alexander Choupenitch na hudební scéně! Nahrál singl Víme obaVideo: Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

Dočká se hudebního zpracování i téma senzačního tažení za olympijskou medailí? „Nějaké songy mám napsané, další určitě přibudou, ale nevím, jestli bude nějaký spojený s tímhle úspěchem. Asi jo," přemítal Choupentich.

„Ale zatím jsem o tom nepřemýšlel. Každopádně, kdybych šel teď do studia, tak nahraju jen nějaké chrchlání. Musím si dát hlasovou pauzu," líčil s vyčerpaným úsměvem po dlouhém a náročném dni, který zakončil bronzovým řevem v hale.

Olympionik Alex Choupenitch v netradiční roli

Alex Choupenitch

Vedle muziky je český fleretista ale také milovníkem japonské kuchyně. A přiznal, že i díky tomu měl před závěrečným duelem s domácím závodníkem o motivaci postaráno. „Ne že bych ho chtěl sežrat," rozesmál se. „Ale že ho chci přejet. A už když jsme nastupovali, tak z něj vyzařovalo, že si pro úspěch nejde. A to mi v tu chvíli dodalo další šťávu a říkal jsem Tak, pojď," popisoval Choupenitch atmosféru předcházející bronzovému souboji.

Reklama

Související témata: