Hlavní obsah

Bitvu o New York vyhráli Giants

nfl.cz

Running back Ahmad Bradshaw pomohl 104 naběhanými yardy a třemi touchdowny (nejvíce v kariéře) k vítězství New Yorku Giants 27:24 nad Buffalem Bills, o kterém 23yardovým field goalem, 1:32 před koncem zápasu, rozhodl kicker Lawrence Tynes.

Foto: gettyimages.com

Ahmad Bradshaw skóruje jeden ze svých tří touchdownů

Článek

„Je to pro nás velké vítězství,“ řekl guard David Diehl. „Do tohoto utkání jsme šli s několika cíli. Zaprvé posouvat míč pomocí běhové hry. Ahmad prožil neuvěřitelný zápas, naběhal přes 100 yardů, položil 3 touchdowny a odehrál skvělý zápas. A zadruhé jsme celý týden hovořili o tom, že se proti tomuto týmu nesmíme dopouštět turnoverů. Chtěli jsme kontrolovat míč, a to se nám rovněž dařilo.“

Ahmad Bradshaw se stal prvním running backem Giants, který v letošní sezóně naběhal přes 100 yardů za zápas. Všechny své tři touchdowny položil z 1yardové linie Buffala a 30yardovým během tři hry poté, co cornerback Corey Webster zachytil svou druhou interception, se zasloužil o to, že Lawrence Tynes mohl proměnit vítězný field goal.

„Pokaždé, když dostanu příležitost, chci pomoci týmu k vítězství. Celý týden jsme tvrdě dřeli a dnes jsme uspěli,“ řekl Bradshaw.

Na vítězství Giants má podíl i Eli Manning. Quarterback New Yorku zkompletoval 21 z 32 přihrávek pro 292 yardů a co je nejdůležitější, žádnou interception proti týmu, který si jich na své konto v letošní sezóně připsal již dvanáct (nejvíce v NFL).

„Dařilo se nám a zlepšili jsme se v ofenzivní činnosti,“ řekl Manning. „Nemůžeme si dovolit dělat stejné chyby, kterých jsme se dopustili minulý týden a dnes jsme si to všichni vzali k srdci.“

Obrana, která během první poloviny utkání povolila Bills skórovat dva „dlouhé“ touchdowny podala v druhém poločase výborný výkon a dovolila ofenzívě Buffala zaznamenat pouhých sedm bodů. Velkou zásluhu na tom měl cornerback Corey Webster, jenž zachytil obě interceptions v posledních dvou čtvrtinách.

„Bojovali jsme, rvali se až do samotného závěru a dokázali jsme zvítězit,“ dodal Webster.

Quarterback Buffala Bills Ryan Fitzpatrick zaznamenal 21/30 přihrávek pro 244 yardů a 2 touchdowny. Jeho výkon bohužel pokazily 2 hozené interceptions.

„Nejtěžší věcí na hraní quarterbacka je, když nedotáhnete svou práci do úspěšného konce,“ řekl Fitzpatrick. „Obě interceptions, které jsem hodil, byly velice podobné, Stevie běžel go route. Musím uznat, že Webster oba mé pasy výborně zachytil, ale já měl pocit, že ho Stevie předběhl a já ho prostě dvakrát podhodil.“

Running back Bills Fred Jackson prožil další skvělé utkání, naběhal 121 yardů a skóroval 80 yardový touchdown (nejdelší v kariéře). Ke svému výkonu přidal 5 zachycených přihrávek pro 47 yardů.

„Vždy je dobré jít do volného týdne s vítězstvím,“ řekl cornerback Giants Corey Webster. „Pořád děláme chyby, které musíme napravit, ale alespoň jsme se vydali tím správným směrem.“

New York Giants se díky vítězství nad Buffalem Bills ujali s bilancí 4-2 vedení v divizi NFC East.

Reklama