Hlavní obsah

Drsná blondýna poběží o život! A co bude pojídat? Toho se děsí nejvíc

Sedřená holeň, trénink střídá trénink, únava, do toho neúprosné příkazy trenérky. Dvě ženy na jedné lodi, kde „Nikita běží o život.“ Nový seriál, který vysílá Stream.cz. Osm týdnů drilu a na konci Army Run. Překážková trasa, která jinak patří profesionálním vojákům. Zvládne Nikita zkoušku, překoná všechny nástrahy, dokáže pozřít červy? Vše zjistí 22. srpna ve vojenském prostoru, do té doby pot, únava a bolest.

Nikita běží o životVideo: Sport.cz

 
Článek

Neděle, čas odpočinku. Ne však pro Nikitu a Nikolu. Dvojka NN má napilno, nelze čekat. I když Nikita loni prošla peklem v tvrdé reality show Operace Izrael. Okusila výcvik sebeobrany Krav Maga. To je ale minulost. Teď je tu další výzva.

"Poběžíš pět sprintů po třiceti vteřinách, mezi nimi máš šedesát sekund na vyklusání," zazní jasný rozkaz. Po čtvrtém sprintu Nikita viditelně zpomaluje, trenérka ale nesleví, hlídá čas a rozkazuje. Žádný úsměv. Po doběhnutí pátého sprintu Nikita padá k zemi.

Jedna mikro část tréninku skončila. Do závodu jich ještě okusí stovky. Jednou ji budou bolet ruce, potom zase ramena, nohy, břicho. A večer žádná odměna v podobě dortíku. Cílem je i pekáč buchet. Fyzička a postava není zadarmo, kdo poruší disciplínu, vrací se na začátek. A to bolí.

"Miluji extrémní překážkové běhy. Závod ve vojenském prostoru je adrenalin. Chci porazit aspoň jednoho profesionálního vojáka. Po Izraeli jsme měla problémy, teď se zase vracím. Nejhorší pro mě bude asi pojídání červů," přemýšlí už dopředu blonďatá bojovnice, kterou nečeká následující týdny moc oddychu.

Ten ji neumožní trenérka, která jde s kůží na trh. Už připravila řadu lidí na překážkové kratochvíle, zvedla lidem fyzičku, morálku, ale teď ví, že nemůže zklamat. Tady bojují obě dvě, jedna za druhou. Pokud zklame ve vojenském újezdu Březina Nikita, prohrála i Nikola. Minimálně pět kilometrů běhu a nejméně dvacet překážek. To vše na dráze armády České republiky.

"Myslím, že to dá, zatím má slabší vršek, ale na tom ještě pořádně mákneme. Nikita poběží trasu bojovníka NATO. Vyzkouší si přímo dvacet vojenských překážek. Nějaké překážky jsou na sílu, další na morálku, bude se tam i střílet," prozrazuje Nikola.

Reklama

Související témata: