Hlavní obsah

Drsné město, drsný závod ‒ Urban Challenge. Navíc: soutěž o startovné zdarma!

Praha

O září se říká, že je takovým vytrvaleckým vrcholem roku. Počasí už je rozumnější, nepanují taková vedra a běžci už mají za léto něco natrénováno. Běhá se spousta závodů od pár kilometrů po maratóny a běžci zhusta právě v tomto měsíci dosahují svých osobních rekordů. Ani my v tomto trendu nezůstáváme pozadu, a tak pro vás máme několik tipů, kam za poznáním. A vlastně pro vás máme i takový dárek. No ano, zadarmo!

Foto: urbanchallenge.cz

Urban Challenge: Tak trochu jiný závod

Článek
Fotogalerie

Jako takový tajný tip máme pro vás úvodní ročník zcela jiného překážkového běhu na pět kilometrů ‒ Urban Challenge. Přes 25 překážek na vás čeká v areálu Pragovky, uzavřeném komplexu, který se otevře veřejnosti pouze pro tento závod. Oproti jiným překážkovým běhům je mnohem reálnější. Najdete na něm nástrahy, které vás mohou ve velkoměstě potkat kdykoli a kdekoli. Auta, zdi, poházené pneumatiky...

CHCI BĚŽET ZADARMO! A překvapení od nás: Na aplikaci Endomondo máme speciální výzvu. Zaběhni mezi pondělkem 12. září a čtvrtkem 15. září co nejvíce kilometrů. První tři získávají startovné na Urban Challenge! Jeden tajný tip navrch: Ve čtvrtek mezi 9.-21. hodinou máme v rámci akce Teribear hýbe Prahou neoficiální závod na 12 hodin. Přijď si zaběhat, natočíš maximum kilometrů, pomůžeš dobré věci a navíc si možná zajistíš startovné na Urban Challenge zdarma!

Stejně jako si město nevybírá své oběti podle věku, je také tento adrenalinový zážitek dostupný každému. Pokud bude pro někoho určitá překážka příliš těžká a on udělal maximum pro její překonání, může pokračovat dál. Žádné plazení v bahně, žádné angličáky za trest. Stejně jako ve městě existuje i tady více způsobů, jak se s překážkou vyrovnat. Přiměřené překážky jsou nachystány také pro ty nejmenší dobrodruhy. A když se do víru adrenalinu vrhne třeba nějaký tatínek, co doma zrovna vyfasoval otcovský den, jeho ratolest od jednoho do devíti let mu tam zatím zdarma pohlídají.

Více informací na stránkách závodu.

Reklama

Související témata: