Hlavní obsah

Sexy Koukalová to rozjela v lese. Co chtěla vědět od fanoušků?

Praha

Biatlonová hvězda Gabriela Koukalová sice už dávno nezávodí a nesbírá medaile z největších akcí, ke sportu a k pohybu má ale pořád blízko. Svoji všestrannou aktivitou se snaží nakazit fanoušky, aby nenechali svá těla zahálet. Příznivce pravidelně zásobuje příspěvky na sociálních sítích a dělí se s nimi o své nejnovější zážitky. „Snad se teď neujóguju k smrti," naznačila, že v poslední době to u ní vyhrává jóga. „Kde nejraději cvičíte vy?" vyzvala fandy na sociální síti, aby ji případně inspirovali, kde má své aktivity vyzkoušet.

Foto: Sport.cz

Bývalá biatlonová hvězda Gabriela Koukalová se snaží i po konci kariéry inspirovat fanoušky a vést je ke sportu.

Článek

Pohled na vysportovanou postavu dává tušit, že Gabriela Koukalová nezahálí. Tu se jde proběhnout, jindy vyrazí na kolo. Sport je prostě celý její život. „Všichni víme, že pravidelný pohyb je zdravý. To je jasný," napsala.

Nejlepší je pak věnovat se sportovní aktivitě v ideálním prostředí. Třeba v lese. Právě tam zapózovala při cvičení Koukalová naposledy. A náramně si to užívala.

„Čím jsem starší, tím si stále víc uvědomuju, jakou roli v životě hraje atmosféra. I ta jóga mě baví ještě mnohem víc, když jsem na nějakým hezkým místě," svěřila se.

Jóga v romatickém prostředí ji podle všeho totálně pohltila. „Snad se tu teď neujóguju k smrti!" dodala a výrok doplnila rozesmátým smajlíkem, aby snad někdo neměl o šampionku strach. „Kde nejradši cvičíte vy?" zeptala se na závěr.

Pochvalné reakce se začaly hrnout a jdou do tisíců. Najde mezi nimi bývalá hvězda inspiraci pro další pohybové aktivity?

Reklama

Související témata: