Hlavní obsah

Pekelná dřina, zvěřina a tatarák nejen pro biatlonisty

Páteční záblesk léta s vedrem je v sobotu při velké dřině už trápit nebude. Domácí biatlonová esa poměří síly s elitními lyžaři v kopcích ve Velkých Karlovicích a okolí. Zopakuje domácí ogar Jakub Štvrtecký loňský úspěch, když za sebou nechal všechny laufaře?

Foto: Sport.cz

Ilustrační foto.

Článek

V sobotu od půl čtvrté je čekají tři desítky kilometrů ze Vsetína do Velkých Karlovic. Po závodě je tam podle pořadatelů připravena uvítací párty se zvěřinovým guláškem, tatarákem, jehněčím na grilu a muzikou. V neděli přijde na řadu další závodní pochoutka v rámci seriálu na kolečkách Efisan Skiroll Classics - náročné stoupání na Kohútku, jedenáct kilometrů se startem v Karolince a převýšením 425 metrů.

Zatímco bývalá kolegyně biatlonistů Gabriela Koukalová si dávno po kariéře libuje, že konečně - ale asi jen na chvíli - udeřilo léto a vystavila zadek v plavkách na fotografii na sítích, nynější závodníky čekají po nedávném Ještědu další přípravná muka. Předpověď počasí naznačuje, že se vše odehraje v úplně jiných podmínkách, než jaké nabízel žhavý pátek.

Start podle organizátorů již potvrdili laufaři Jiří Pliska, Václav Sedláček či Kateřina Smutná, ale i další biatlonisté Ondřej Moravec a Michal Krčmář.

Reklama