Hlavní obsah

Biatlonistky odhalily roztomilé tajemství. A pojďme hejbnout zadky jinam, zavelela Davidová

Adventní atmosféru si tradičně nenechávají ujít ani na dlouhých cestách po závodech. Čeští biatlonisté za sebou mají první zastávku Světového poháru v Kontiolahti, další je na programu v rakouském Hochfilzenu a také tam si vezou své adventní kalendáře. A ne vždy je to záležitost maličkostí.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Markéta Davidová na stupních vítězů po sprintu v Novém Městě na Moravě letos v březnu. Ilustrační foto.

Článek

Do kufrů Jessiky Jislové či Markéty Davidové od maminek přibyly balíčky s dobrotami, jak ukazuje video, na němž se pro server biatlon.cz závodnice rozdělily o aktuální zážitky.

Asi i s ohledem na koronavirovou situaci tentokrát nepřišly s mikulášskými aktivitami, jimiž ohromily konkurenci v minulých letech. Ale i na pokojích vyvěšené roztomilé adventní propriety - vedle dobrůtek třeba i andělíčci pro štěstí - stojí za to.

„Doufám, že tam bude víc nezdravých čokoládových dobrůtek," nedělala si hlavu s sportovním jídelníčkem Davidová.

„Já to ani nechci rozbalovat, protože to budu muset sníst," usmívala se pro změnu Jislová

Méně náročnější na prostor je kalendář, který načal Michal Krčmář. „Není ledajaký," říkal na videu. Ale ani on se čokoládových laskomin nezříká.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Markéta Davidová (@makulaa)

Aktuální už je pro biatlonisty nové středisko, kde dojde na další dobroty a také body do seriálu. "Tak pojďme hejbnout zadky jinam," zavelela stylově jedna z českých krásek Davidová na sítích pod fotografií.

Reklama