Hlavní obsah

Americká Bestie se bude bít v Praze se slovenským šampiónem

Praha

Praha uvidí bojovníka MMA, který patří k širší světové špičce, ale řada fanoušků si ho pamatuje i z jiného důvodu. Před dvěma lety Andrew Whitney prohrál zápas, byl zklamán a nečekaně se ohnal. Jeho tělo se otočilo, ruka vystřelila a trefila dívku za sebou. Té okamžitě zmizel úsměv z tváře. I tento nešťastný okamžik patří do jeho kariéry. 17. listopadu v O2 areně čeká Bestii třiadvacátý duel v kleci. Na galavečeru Oktagon MMA se proti němu postaví Tomáš Deák.

Frustrace a nešťastný okamžik byl na světě. Zápasník udeřil dívku.

 
Článek

Tomáš Deák, ten, který žije MMA

Ten je aktuálně jediným československým šampiónem velké světové asociace. Dvojnásobný mistr ruské organizace Fight Nights Global vyzve známého rebela. Andrew „The Beast" Whitney je špičkový a všestranný bojovník, který je o třicet míst výše ve světovém žebříčku než Deák! Toho čeká velké sousto.

Bitva v Praze - Deák vs. Whitney

Po cestě napříč zámořskými organizacemi nastřádal bojovník ze světově proslulého American Top Teamu 16 vítězství a 12 z nich ukončil před limitem. Porval se i o titul v prestižní organizaci Titan FC, která bojovníkům často slouží jako odrazový můstek rovnou do slavné UFC.

Svou přezdívku „The Beast" si za oceánem vysloužil poté, co frustrovaný z těsné prohry v titulovém zápase neudržel emoce na uzdě a nechtěně doslova knokautoval nic netušící ring girl.

Deák se představí v Praze, poté by se mohl objevit už v UFC. Hlavu má na tento level nastavený. "Když si dám na skříňku opasek UFC z papíru, vím, že tam opravdu jednou bude. Musím si to uložit v hlavě. Pokud si dáte určitý cíl a jdete za ním, tak ho jednou splníte."

Reklama

Související témata: