Hlavní obsah

Československá bitva propukne v Praze. Ostré lokty jdou srazit hromotluka

Praha

Zápas, který ho může posunout v kariéře. Zápas, ve kterém si hodně věří. Má před sebou David Kozma. Protivník? Slovenská „Bestie“. Gábor Boráros. Soupeř, o němž šestadvacetiletý český zápasník MMA nedávno prohlásil, že dopuje. „Myslím, že si tam něco posílá. V zápase mu to ale moc nepomůže. Dodá mu to sice trochu síly, ale taky sebere kyslík,“ říká Kozma a je přesvědčený, že v sobotu na galavečeru Oktagon 10 vyhraje. „Když neudělám chybu, tak ho dostanu!“

David Kozma, český zápasník jde na slovenskou BestiiVideo: Sport.cz

 
Článek

Utkáním s Borárosem v pražské O2 areně chce David Kozma protáhnout svoji vítěznou sérii, která teď čítá 4 zápasy. Když vezmeme bilanci z posledních tří let, tak zní: 11 - 1. K úspěchu proti slovenskému bijci mají pomoci i neodmyslitelné růžové doplňky. A také nová přezdívka, která je s touto barvou spojená. Už ne Holátko, ale Růžový panter.

Galavečer Oktagon 10  nabídne jedenáct zápasů. Na hlavní kartu organizátoři umístili pět duelů. Finále Výzvy, což je reality show Oktagon MMA, poté následují: Miloš Petrášek - Jeremy Kimball, Attila Végh - Maiquel Falcão, David Kozma - Gábor Boráros a Tomáš Deák - Cory Galloway. Před nimi fanoušci uvidí dalších šest duelů. Bitvy z hlavní karty vysílá v sobotu od 20 hodin O2 TV Sport.

Reklama

Související témata: