Hlavní obsah

Srážka 240 kil skončila drtivým koncem. Český tank posadil protivníka na zadek

Liberec

Nešli přehlédnout! Když vstoupili do klece dva chasníci, kterým váha den před zápasem ukázala každému okolo 120 kilo, bylo téměř jisté, že tento souboj bude fanoušky na libereckém galavečeru Night of Warriors bavit. A bylo tomu tak. Zápas K1 na tři kola po třech minutách nakonec trval pouhých 101 sekund. Český bojovník Michal Reissinger posadil Kamila Kaldunskije několikrát na zadek.

Michal Reissinger poslal polského obra několikrát k zemiVideo: Sport.cz

 
Článek

Jasná záležitost pro Makhmuda Muradova

David Dvořák si v kleci připsal dvanáctou výhru v řadě

Méně zkušený Polák se rozhodl pro variantu útoku a sázky na jednu kartu. Na začátku duelu vyzkoušel tlak, ale Reissinger si i po zranění vše pohlídal. Kaldunskij z přemíry snahy neukočíroval své obrovské tělo a padl k zemi.

Poté přišel čas českého zápasníka a rozhodčího, ten soupeře během 101 sekund musel několikrát vracet do boje. Po posledním přesném výsadku ran, už na další demolici nedošlo. Zápas, ve kterém se pohybovalo v kleci 240 kilo, měl jasného krále.

„Takhle lehký zápas jsem nečekal, ale jsem za něj rád, protože jsem po těžkým zranění a potřeboval jsem takový zápas na rozboxování. Nepřekvapil mě, ale čekal jsem, že bude kvalitnější," usmál se Reissinger.

Pokud chcete vidět kolotoč ran, kde vyhrával český zápasník, ve videu na vás čeká vše podstatné.

V Liberci viděli fanoušci bojových umění celkem sedmnáct zápasů v MMA, K1 a boxu. Na kartě nechyběl ani Karlos Vémola, který jasně na body přehrál Francouze Prince Aounallaha.

Karlos Terminátor Vémola vyřídil PrinceVideo: Sport.cz

Vrcholem byly tři zápasy v MMA. David Dvořák v prvním kole ukázal sílu a Igor Goncharov rychle okusil pověst české hvězdy. Makhmud Muradov získal evropský pás organizace WASO, když Tatu Primeru v zahajovacím kole vypnul zvedákem na bradu. Viktor Pešta získal světový pás asociace WASO, když ve třetím kole uškrtil Ivana Vitasoviče. Těmito duely se loučil sobotní večer pod Ještědem, na který dorazilo okolo šesti tisíc fanoušků.

Viktor Pešta vyhrál titulový zápas. Trenéry ale málem poslal do hrobu!Video: Sport.cz

Reklama

Související témata: