Hlavní obsah

Ze zápasníka MMA ochrankou mafiánky. V televizi ho viděly miliony lidí

Praha

Z klece, kde rozdával soupeřům rány před kameru do seriálu, který každý týden sledovalo přes milion diváků v televizi. Tohle zažil bývalý přední český zápasník MMA Pepa Gorila Král. V seriálu Černé vdovy si zahrál zlého muže, toho, který chrání mafiánku. „Byla to strašná sranda, bavilo mě to. Určitě bych se nebránil další nabídce,“ rozpovídal se Král pro Sport.cz.

Cesta z klece před kameru. Pepa Gorila Král a jeho filmová kariéraVideo: Sport.cz

 
Článek

Žádné velké líčení, jen trochu pudru, aby se neleskl. Zápasníci MMA nejsou princové, tady stačilo málo a mohl na plac. V kleci se za ním zavřely dveře, teď před ním klapla klapka.

„Měl jsem asi šest natáčecích dnů. Hrál jsem v šesti dílech z osmi. Nejtěžší bylo, že jsem si úplně nepřečetl scénář a když se mě režisér zeptal, jestli umím německy, tak jsem mu odpověděl, že neumím, takže to trochu osekali," přiznal Král menší údiv, který si prožil na samém začátku natáčení, kde hrál po boku hlavních hrdinek Jitky Čvančarové, Jany Plodkové a Lucie Soposové.

Foto: Facebook: Pepa Gorila Král

Pepa Gorila Král a jeho typická póza po zápase.

Drsný pohled, málo řečí a hlavně činy. Z praxe zápasníka MMA využil před kamerou box, skousnout musel také napadení své šéfky. S tímhle neměl koordinátor kaskadérů moc starostí, stačilo si rozpomenout na sportovní kariéru.

„Trému jsem z natáčení neměl, bylo to nový, jiný, ale nebyl jsem vystresovaný. Možná to bylo i tím, že jsem jako sportovec zvyklý pracovat pod tlakem. Těšil jsem se, že se uvidím v televizi. Lidi mi říkali, že to bylo super, ale já tam viděl hodně věcí, které bych udělal jinak. Hodně lidí si ze mě dělalo srandu. Ale v dobrým," přiznal Král, který kam teď přijede, dojde řeč na jeho herectví.

Nakonec nezůstalo jen u Černých vdov. Už byl obsazen do další role v Modrém kódu. Opět žádný princ. Tentokrát šlo o potyčku chuligánů. Pral se, jak jinak.

Vrátí se do klece?

V MMA kleci se naposledy objevil na konci roku 2017, ale zranil se a rozlučka s kariérou nevyšla podle představ. Dojde na povedenější reparát?

„Musím říct, že každý galavečer, kam jedu s kluky, ať je to plná O2 arena, Ostrava, tak mi běhá mráz po zádech, Strašně bych si to chtěl vyzkoušet před takovou masou lidí. Pořád trénuju, ale je mi 38 let, čekám druhý dítě, máme otevřenou tělocvičnu, děláme kempy, trénujeme děti, tyhle věci bych musel odsunout na druhou kolej. Možná až se tohle vše ustálí. Někde vzadu to tam je, ale manželka o tom nechce slyšet," přiznává Král. Když už nevyjde opravdový zápas, třeba si dá fight před kamerou, moc práce by s ním režisér neměl.

Reklama

Související témata:
Černá vdovy