Hlavní obsah

Odměna za K.O.? Milion navíc a setkání s ikonou. Muradov dostal i hokejový dres Washingtonu

Washington/Praha

Radost z vítězství Machmuda Muradova v UFC měli také čeští hokejisté Washingtonu Capitals, kteří si nenechali ujít o víkendu zápas bojovníka v hlavním městě USA. Michal Kempný a Jakub Vrána dokonce předali Muradovovi podepsaný hokejový dres s jeho jmenovkou.

Foto: Instagram: Michal Kempný

Michal Kempny (vlevo), Machmud Muradov a Jakub Vrána se setkali o víkendu ve Washingtonu.

Článek

Lepší okamžik si nemohli hokejisté pro předání dresu přát. Devětadvacetiletý Muradov vyhrál i svůj druhý zápas v UFC. Ve Washingtonu předvedl ještě něco navíc, Trevora Smithe poslal ve třetím kole na zem takovým stylem, až mu vyletěl chránič na zuby z pusy. Díky tomu momentu poté obdržel šek na padesát tisíc dolarů jako odměnu, což je v přepočtu více než milion korun. Příjemný bonus k výplatě za zápas.

Oba hokejisté i zápasník MMA se poté sešli a Muradov dostal dárek, podepsaný dres se svým příjmením. Ten si mohl přibalit na cestu do Las Vegas, kam zamířil po svém druhém duelu v UFC. Zde se setkal s Floydem Mayweatherem, Muradov je součástí jeho organizace TMT, která ho podporuje.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Big night in DC for @makhmud_muradov Congrats and keep rolling!!

Příspěvek sdílený Michal Kempny (@michalkempny),Pro 7, 2019 v 6:44 PST

Muradov dosáhl ve Washingtonu na třinácté vítězství v řadě. Jeho bilance v UFC je zatím stoprocentní. Dva fighty, dvě radosti. K tomu nyní přidal efektní K.O. Celkem má v MMA na kontě 30 zápasů, 24krát vyhrál.

"Některé věci v našem životě nezávisí úplně na nás, ale jsou věci, které ovlivňuje vaše touha, a to, jak moc se snažíte. Děkuji moc za vše," poděkoval v pondělí Muradov Mayweatherovi na instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Многое в нашей жизни не зависит от нас, но многое зависит,от твоего желания и действия. Спасибо тебе @floydmayweather большое брат за все 🙌🏻 —————————————————————————-Některé věci v našem životě nezávisí úplně na nás, ale jsou věci které ovlivňuje na vaše touha a to jak moc se snažíte. Děkuji moc @floydmayweather za vše 🙌🏻 ———————————————————————————- Much in our life does not depend on us, but much depends on your desire and action. Thank you my brother @floydmayweather for everything 🙌🏻 ——————————————————————————— #TMT #floydmayweather #family #uzbek #czech #get #plane #airmayweather

Příspěvek sdílený Makhmud “Mach” Muradov (@makhmud_muradov),Pro 9, 2019 v 2:13 PST

Reklama