Hlavní obsah

Vánoční radost. Který sportovec zaplatil za bundu 400 tisíc?

New York/Praha

Opět potvrdil, že přezdívka Money k němu sedí dokonale. Neporažený boxer Floyd Mayweather je znám tím, že na nějaký dolar nehledí. Když se rozhodne utrácet, pustí účtu žilou a depresemi z toho určitě netrpí. Jednou z jeho posledních radostí je bunda za 17 495 dolarů, což je v přepočtu zhruba 400 tisíc korun. Někdo za tuhle cenu vyhlíží auto, dvaačtyřicetiletý Američan si pořídil další kus do šatní skříně.

Foto: Facebook: Floyd Mayweather

Floyd Mayweather (uprostřed) v nové bundě za 400 tisíc korun.

Článek

Neporažený boxerský šampion se nikdy nestyděl předvádět. Soukromé letadlo, hodinky a sbírka aut. Pokud vezmeme poslední bundu, jde o kapku v moři. Pár dnů před tím nakupoval ve velkém. Byly tu přece Vánoce.

Pro svou devatenáctiletou dceru zakoupil za více než čtyři miliony korun Mercedes-Benz G63. Dárek, který jistě potěší. Poté si vyhlédl zbrusu nový bílý Rolls Royce Cullinan v hodnotě kolem osmi milionů korun. Došlo i na nový Bentley Continental GT Mulliner.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

You should look at the man in the mirror before passing judgement. Caption by @stacymayweather #tmt #tbe

Příspěvek sdílený Floyd Mayweather (@floydmayweather),Pro 30, 2019 v 12:45 PST

Podle časopisu Forbes je Mayweather nejlépe placenou sportovní hvězdou za posledních deset let. Za tuto dekádu vydělal 915 milionů dolarů, což je více než 21 miliard korun. „Jako vítěz jsem se narodil a jako vítěz zemřu. Finance mi padají do klína, chytře investuji," prohlásil o sobě před lety Američan.

Před rokem měl například exhibiční utkání v Japonsku, za 136 sekund vyškolil Tenšina Nasukawu a vydělal 9 milionů dolarů, což je více než 180 milionů korun.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články