Hlavní obsah

Emoce po zápase. Nejsem v pořádku, přiznala zdrcená bojovnice po dni v nemocnici

Praha

Po porážce přišel emotivní vzkaz, který byl navíc podtrhnut vizáží po víkendovém MMA duelu. Karolina Kowalkiewiczová prohrála v Aucklandu na galavečeru UFC s Číňankou Xiaonan Yan na body. Polka odešla hodně rozbitá. Od prvního kola navíc bojovala se zlomenou kostí pod okem. Po zápase přišla se smutným prohlášením.

Foto: Instagram: K. Kowalkiewicz

Karolina Kowalkiewiczová v civilu a po posledním zápase.

Článek

„Děkuji vám za vaši podporu. Poprvé v životě po zápase nemůžu říct, že jsem v pořádku. Od začátku prvního kola jsem měla zlomenou malou kost pod okem. Nic jsem neviděla, měla jsem dvojité vidění, všechno bylo jako v mlze," svěřila se Polka na Instagramu s tím, že bude muset podstoupit chirurgický zákrok.

Mezi Novým Zélandem a Polskem je vzdálenost 18 tisíc kilometrů. To je více než 24 hodin na cestě. Otázkou tedy zůstává, kde zápasnice operaci podstoupí. Zda v Aucklandu, či případně v rodné zemi. Kowalkiewiczová je v UFC od roku 2015. Nasbírala zde už jedenáct duelů, ale uplynulé čtyři prohrála. Její poslední přemožitelka má pod americkou organizací pět soubojů, všechny vyhrála na body.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

🇬🇧

Příspěvek sdílený Karolina Kowalkiewicz Official (@karolinakowalkiewicz),Úno 23, 2020 v 12:02 PST

"Po boji jsem strávila celý den v nemocnici. Jdu za specialistou. Zde rozhodnou o operaci," dodala evidentně zklamaná polská zápasnice, které lékaři nedoporučili v tomto stavu přelet do Evropy.

Reklama

Související témata: