Hlavní obsah

Drama v rodině! Šampion má otce s koronavirem v kritickém stavu. Krysu podpořil i velký rival

Moskva

Těžké chvíle zažívá bojovník Chabib Nurmagomedov. Neřeší teď sportovní lapálie, otce a trenéra v jedné osobě má v kritickém stavu s koronavirem ve vojenské nemocnici v Moskvě. Podporu mu vyjádřil i jeho úhlavní rival Conor McGregor.

Foto: Facebook: Khabib Nurmagomedov

Chabib Nurmagomedov

Článek

Koncem dubna Abdulmanapa Nurmagomedova hospitalizovali v Machačkale s podezřením na zápal plic, později se objevily zprávy, že měl pozitivní test na koronavirus.

Jeho syn se ještě před tím rozhodl nevycestovat na galavečer UFC 249, kde měl obhajovat titul. Zůstal v karanténě v Dagestánu s tím, že bude připraven nastoupit v červenci.

Teď už otce má ve vojenské nemocnici v Moskvě na podpůrných přístrojích. Zahraniční média při tom odkazují na informace agentury TASS.

I nepřehlédnutelná dávná rivalita jde v takových situacích stranou. McGregor vyjádřil velkému protivníkovi podporu. Na Twitteru zveřejnil zprávu, že se „modlí za rodinu Nurmagomedovů".

Abdulmanapa nejen on považuje za strůjce mnoha synových úspěchů. McGregorova slova přišla jen několik dní poté, co na posledním galavečeru absentujícího Chabiba za skrývající se krysu.

Také prezident UFC Dana White se obdivně vyjádřil o Nurmagomedovi starším.

„Abdulmanap je skutečný bojový umělec, hrdost a čest jsou pro něj hlavní. Stejné hodnoty vštěpoval svému synovi a po celou jeho kariéru byl jeho oporou, vím, jak blízko k sobě mají, moje myšlenky jsou s celou jejich rodinou."

Reklama

Související témata: