Hlavní obsah

Šílený večer! Vyhrané miliony i setkání s fanouškem. Co vítězce ukázal?

Las Vegas/Praha

Musela se jí točit hlava štěstím. Dvacetiletá bojovnice Kay Hansenová měla za jediný den horu zážitků. V Las Vegas vyhrála svůj první zápas v UFC, k výhře jí gratulovala legendární Ronda Rouseyová, na konto si připsala peníze za výhru a ještě k tomu vydělala slušný balík šílenému fanouškovi, který na dvacetiletou vítězku vsadil 37 tisíc dolarů, tedy skoro 880 tisíc korun. Ještě šílenější bylo zjištění, že se Hansenová potkala se sázkařem na letišti.

Foto: Sport.cz

Bojovnice Kay Hansenová zažila šílený večer. Fanouškovi vydělala skoro půl milionu.

Článek

Hansenová šla do prvního zápasu v UFC při akci v Las Vegas, proto mohla sázka na mladou bojovnici v bitvě s Američankou čínského původu Jinh Yu Frey vypadat šíleně. „Je to hodně peněz vsazených na někoho, kdo debutuje v UFC. Ale teď mu můžu jen gratulovat," smála se úspěšná bojovnice.

O tom, že na ni někdo takový balík peněz vsadil, věděla už necelou hodinu před zápasem. Nijak ji to neznervóznilo, ani nedostalo pod tlak. „Proč bych měla být pod tlakem? Já přece nejsem zodpovědná za to, že ten tiket vyjde. Spíš mě to potěšilo, že mi lidé tak věří," svěřila se s tím, že neměla ani tušení, kdo podobný krok udělal. A smála se, že to musel být hotový šílenec.

Ještě šílenější zážitek mladou bojovnici čekal o několik hodin později na letišti, kde se k ní úspěšný sázkař přihlásil. Fanoušek bojových sportů a také sázek známý na sociálních sítích jako „zayytiggy" odlétal z Las Vegas domů a narazil na „svoji" hrdinku. „To setkání bylo fakt šílené, potkala jsem chlapa, co na mě vsadil takové peníze," smála se bojovnice.

Zmíněný muž se totiž pochlubil vítězným tiketem, aby bojovnice věřila, že je to skutečně on. „Vždycky jsem při sázení tak trochu blázen, teď se mi ale daří, vyhrávám už tři týdny po sobě," chlubil se. Šance obou bojovnic si prý dopředu analyzoval, měl to jako domácí úkol. Dospěl k názoru, že soupeřka Hansenové bude mít velké problémy při bránění útoků, což se potvrdilo. A odměna byla sladká. Díky vítězství Hansenové byl bohatší o dvacet tisíc dolarů. „Přesně tak, její obrana je na h...o," usmála se bojovnice.

Ta za zápas dostala startovné výši 12 000 dolarů, stejnou odměnu dostala za vyhraný zápas. Těšit se ale mohla i za bonus 50 000 dolarů za výkon večera. Když se k tomu přidala pochvala od legendární Rondy Rouseyové, byla v sedmém nebi. „Gratuluji. Moc se těším na to, co od tebe ještě uvidím," pochválila legenda Hansenovou na Twitteru.

„Třeba jednoho dne budou zase malé holky vzhlížet ke mně. Je skvělé, že se takhle podporujeme," naparovala se pýchou dvacetiletá bojovnice.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články