Hlavní obsah

Šampion UFC Nurmagomedov prožívá jeden z nejsmutnějších dní v životě. Zemřel mu otec

lik, vapSport.cz

Otec MMA šampiona Chabiba Nurmagomedova v pátek zemřel v Moskvě. Za údajnou smrtí má být také koronavirus, se kterým byl sedmapadesátiletý Abdulmanap Nurmagomedov hospitalizován delší čas v nemocnici. Informaci přinesl server rt.com.

Abdulmanap Nurmagomedov zemřel, příčinou úmrtí měly být komplikace v souvislosti s koronavirem.

Článek

Otec a trenér ruského neporaženého šampiona byl už v květnu v kritickém stavu ve vojenské nemocnici v Moskvě. Koncem dubna Abdulmanapa Nurmagomedova hospitalizovali v Machačkale s podezřením na zápal plic, později se objevily zprávy, že měl pozitivní test na koronavirus.

Před pár týdny jeho syn potvrdil, že otec je v intenzivní péči a že dvacet členů jeho rodiny bylo postiženo koronavirem. „Na JIP leželo více než 20 lidí. A mnoho z nich již mezi námi není. Mnoho známých zemřelo, mnoho rodičů mých příbuzných. O mém otci je na internetu toho hodně napsáno. Můj otec je právě teď v nemocnici. V důsledku tohoto viru je v kritickém stavu," přiznal Chabib vážnou situaci.

Foto: Facebook: Khabib "the Eagle" Nurmagomedov

Chabibe Nurmagomedov, král lehké váhy v UFC.

Po čase se stav sedmapadesátiletého otce a trenéra zlepšil. „Otevřel oči a něco řekl, to je dobré znamení. Věříme, že bude lepší," doufal v uzdravení jedenatřicetiletý zápasník, který v MMA kariéře nastoupil do osmadvaceti bitev a ani jednou neprohrál.

Foto: Twitter: TeamKhabib

Chabib Nurmagomedov může být v UFC spokojený, zatím neprohrál.

Jenže přišel pravý opak, jeho otec boj v pátek prohrál. Až půjde do další bitvy v oktagonu, už u toho nebude jeho táta, který ho vše naučil...

Reklama

Související témata: