Hlavní obsah

Sexy MMA! Modelky ve spodním prádle jdou do boje

New York/Praha

Krásky v sexy prádle to brzy rozbalí. Slušela by jim spíš přehlídková mola, pohledné dračice se ale ukážou v úplně jiné disciplíně, když potěší fanoušky bojových sportů. Po koronavirové pauze se blíží restart Lingerie Fighting Championship, nejvíce sexy soutěže v MMA na světě. Nevěříte? Dívky s vizáží modelek musejí splnit jen dvě podmínky. Musejí mít na sobě smyslné spodní prádlo, v zápasech jsou pak zapovězeny údery do tváře. I tak si ale diváci přijdou na své, o tom nepochybujte.

Foto: Profimedia.cz

Nejvíce sexy liga na světě hlásí restart. Modelky ve spodním prádle půjdou do boje.

Článek

Nejkontroverznější bojová liga kolem se vrátí na scénu 11. srpna na Sturgis Buffalo Chip v Jižní Dakotě. A fanoušci se mají na co těšit. „Do klece jdu vždycky s tím, že soupeřce nakopu zadek a získám mistrovský pás. Hlavní je ale dobrá zábava," tvrdí Jolene Hexxová, šampionka s přezdívkou Valkýra.

To, že má na sobě spodní prádlo, vůbec neřeší. „Není na tom nic špatného. LFC podporuje úžasnou skupinu silných žen, které jsou stále silnější a sexy. Pomáhá to bojovým sportům," domnívá se šampionka.

LFC podle ní bude stále populárnější. Nic na tom nemůže změnit ani kritika z řad feministek, které o tomto sportu mluví jako o polonahém chaosu. „Když vidíte holky bojující ve spodním prádle, tak se na ně přece musíte podívat. To je úplně normální," směje se Hexxová.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Happy birthday to this LFC babe @shaynalazarus 💋

Příspěvek sdílený Lingerie Fighting Championship (@lfcmma),Čec 31, 2020 v 6:46 PDT

Pohled generálního ředitele LFC Shauna Donnelyho je podobný. „Když vidím dvě krásné dámy ve spodním prádle, tak mě určitě jako první nenapadne, že bych si přál, aby se mezi sebou mlátily. Ale tyhle holky si to umějí rozdat, akce lákají fandy bojových sportů, i když to není tolik nebezpečné," konstatuje Donnelly.

Reklama

Související témata: