Hlavní obsah

Novinky u první Češky v UFC. Pudilová má zápas. Změní gym?

Dlouho to nebude trvat a dvě novinky se oficiálně objeví ve sportovní kariéře zápasnice MMA Lucie Pudilové. Za pár dní odtajní zápas, který proběhne po prázdninách. K tomu také dojde ke změně v tréninku, nové prostory, kde by se mohla pravidelně připravovat na další profesionální zápasy.

Foto: Facebook: Lucie Pudilová

Lucie Pudilová se chystá na zápas. S kým půjde a kde?

Článek

„Ano, budu mít zápas v MMA, proběhne po prázdninách. Za pár dní vše s organizátory oznámíme," řekla šestadvacetiletá zápasnice Sport.cz.

Pudilová naposledy zápasila pod organizací OKTAGON MMA v projektu Oktagon Underground, zde ji vyřadila Tereza Bledá, což byl výsledek, který bývalá zápasnice elitní ligy UFC nečekala.

Češka bojovala tři roky pod americkou stájí, kde si připsala sedm zápasů, poslední čtyři ale pohrála a nebyla ji prodloužena smlouva. Hned se vyrojily spekulace, kde by mohla podepsat dále. Epidemie koronaviru ale vše oddálila a všem změnila plány.

Po nezdaru v Undergroundu začala více Pudilová navštěvovat a trénovat také na jiných adresách mimo Příbram, aby poznala odlišné tréninkové metody a přístupy.

A tady visí ve vzduchu druhá novinka, změna gymu, kde se bude Pudilová připravovat. Její dosavadní kariéra je spojována s Příbramí, kde ji dlouhé roky trénoval Ladislav Erdélyi, se kterým se dostala až do UFC. Jenže přišly porážky, Pudilová od září 2018 nevyhrála.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Přeji všem krásný den😉 #day #friday #14 #august #black #czechgirl #swimming #pool #prague #foto

Příspěvek sdílený Lucie Pudilova (@luciepudilovamma),Srp 14, 2020 v 12:27 PDT

„V posledních několika týdnech jsem trénovala ve více gymech, mám zase radost z tréninků, cítím, že se zlepšuji, ale nemohu je všechny objíždět. K Příbrami jsem přidala Monster gym, PriMMAt gym, Penta gym, Tolja gym a samozřejmě jezdím na Olymp. V jednom gymu zakotvím. Všude mi mají co předat, ale rozhodnu se pro jednu adresu," přiznala Pudilová, která už tuší, kam chce zamířit. Bez vědomí dotyčného trenéra ale nechce nyní klub jmenovat.

Co všechno tedy bude patrně za pár dní oficiální?

Reklama

Související témata: