Hlavní obsah

Cítím se brutálně a připravený podat životní výkon, hlásí první Slovák před bitvou v UFC

Je v místě dění, tam kam směřoval, v této společnosti chtěl být. Slovenský zápasník MMA Ľudovít Klein už trénuje v Abú Zabí, kde ho čeká o víkendu první zápas v UFC, který je navíc umocněn faktem, že pětadvacetiletý bojovník bude prvním Slovákem v této prestižní organizaci.

Foto: Instagram: lajosko.klein

Ľudovít Klein už trénuje v Abú Zabí, kde ho čeká o víkendu první zápas v UFC.

Článek

„Zdravím vás z ostrova Yas. Momentálně jsme na dva dny v karanténě, ale podmínky k tréninku máme přizpůsobené na pokoji. Cítím se brutálně a připravený podat o víkendu životní výkon. Děkuji svému týmu za stoprocentní péči," poděkoval Klein na instagramu.

Kleinovým soupeřem bude Shane Young. Zápasník z Nového Zélandu má za sebou v UFC už tři zápasy, dva vyhrál. Pětadvacetiletý Slovák jde do své premiéry v americké organizaci s bilancí 16 výher a 2 porážek. Naposledy prohrál před třemi lety, nyní si drží bilanci sedmi výher v řadě.

„Trénink v pokoji je za námi, všechno podle plánu. Ludvig je nastavený na 110 %. Držte palce, protože spolu jsme nejsilnější," nechal se slyšet zápasník a Kleinův trenér Attila Végh, který je se svým svěřencem v Abú Zabí.

Klein se svým týmem odletěl na ostrov Yas v neděli, zápas ho čeká 26. září. Young měl původně bojovat s Natem Landwehrem, ten ale musel odstoupit, protože byl pozitivně testován na covid-19. Z tohoto důvodu dostal laso Klein, který byl už delší dobu na čekané. Dočkal se. Nyní je součástí akce UFC 253.

Reklama

Související témata: