Hlavní obsah

Vzrušující noční rozcvička za výhru. Jak dopadla bitva se silákem?

Taková odměna za výhru se často nevidí. Ale nabídka přišla. Hvězda filmů pro dospělé Lola Taylorová slíbila zápasníkovi MMA dárek v podobě „vzrušující noční rozcvičky,“ když vyhraje víkendový boxerský zápas. Artem Tarasov měl porazit Michaila Koklajeva, bývalého strongmana. Soupeře, který byl o poznání těžší. Rus se snažil vyzrát na většího soupeře, ale nakonec to nedokázal, rozhodčí určili vítězem soka.

Foto: repo video

Artem Tarasov měl porazit Michaila Koklajeva. Nevyhrál a zvláštní odměna nebude.

Článek

Tarasov má v MMA za sebou sedm zápasů, posledních šest vyhrál. Poslední a jedinou porážku poznal v roce 2012 proti Kazbekovi Magomedovovi na Fit Fashion Combat Championship 2.

Třicetiletého Rusa čekala tvrdá zkouška, když se v Moskvě proti němu postavil jeden z bývalých nejsilnějších mužů světa. Tento netradiční souboj přiměl Taylorovou k nečekanému vzkazu. Svůj díl na tom měl také fakt, že Taylorová se zúčastnila tréninku, kde ji vedl právě Tarasov.

Zápas na tři kola se konal v ruském Krasnogorsku. Tarasov těžil ze svého lepšího pohybu a úhybů, ale rozhodčí zvedli ruku soupeři. Odměna tedy nebude.

Koklajev získal sedm vítězství na strongman akcích, v roce 2010 skončil třetí v soutěži o nejsilnějšího muže světa.

42letý Rus měl ve své profesionální kartě před víkendem jeden zajímavý souboj. A to s velkým jménem. V roce 2019 si dal box s legendárním MMA zápasníkem Alexanderem Emelianenkem. V tomto duelu silák narazil, dostal K.O.

Reklama

Související témata: