Hlavní obsah

Miluju tě, šampionko! Hollywoodská kráska vzhlíží k bojovnici MMA

Praha

Bojové sporty mají miliony fanoušků po celém světě. Zřejmě největší popularity se v současnosti dostává MMA. Na ostře vyhecované zápasy se chodí dívat také řada celebrit. Tento sport ohromil i hollywoodskou ikonu Halle Berry, která si vybudovala blízký vztah s jednou z bojovnic UFC Valentinou Ševčenkovou.

Foto: Facebook: Valentina Shevchenko

Valentina Ševčenková, sportovkyně, která má mnoho tváří.

Článek

Šampionka UFC v muší váze má za sebou další vítězství na TKO. Na večeru UFC 261 si poradila s Jessicou Andradeovou. Po zápase se dočkala opravdu hvězdné gratulace.

Bojovnici totiž přes videohovor vysekla poklonu bývalá bondgirl Halle Berry. S Ševčenkovou je pojí přátelství od chvíle, kdy spolu pracovaly na filmu Bruised, který Berry režírovala a zároveň v něm hrála hlavní roli bývalé bojovnice MMA.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Valentina Shevchenko (@bulletvalentina)

Právě Ševčenková jí pomáhala se na roli připravit a sama si dokonce ve filmu zahrála. Na sociálních sítích se teď pochlubila videem, které zachycuje její pozápasový hovor s Berry, která jí říká, že kdyby tam mohla být, určitě by ji podporovala z první řady.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Valentina Shevchenko (@bulletvalentina)

Ševčenková k videu napsala, že je přátelství Berry k nezaplacení a že je nejúžasnější a nejinspirativnější člověk, kterého zná. Slavná herečka ji odpověděla podobně. „Miluju tě, šampionko! Jsi moje inspirace, jsi nejodhodlanější osoba, jakou jsem kdy potkala," uvedla s tím, že se nemůže dočkat, až svět uvidí, jaká je filmová hvězda.

Reklama

Související témata: