Hlavní obsah

Jsi blbej? Krasavice z UFC, která se proslavila odvážnými snímky za peníze, se pohádala s fanouškem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kyjev/Praha

Ukrajinská hvězda UFC v muší váze Maryna Morozová naposledy zápasila v březnu roku 2020. Od té doby zrušila tři zápasy v řadě. V polovině října chystala velkolepý návrat do oktagonu proti Luaně Carolinové z Brazílie, ale ani na tento souboj nedojde. Fanoušci už její comeback netrpělivě vyhlíželi a jeho další odklad špatně snáší.

Foto: Instagram @maryna_moroz_ufc

Zápasnice Maryna Morozová je známá nejen díky svým vítězstvím...

Článek

Brazilka však bojovat bude, jenže s Američankou Siarou Eubanksovou. Ukrajinka ale popírá, že by ze zápasu opět odstoupila. „Jsem zdravá a pokračuju v přípravě na boj. Je mi jedno, s kým bude," napsala k videu z tréninku, které sdílela se svými fanoušky na Instagramu.

Ti však nechápou, z jakého důvodu tedy k plánovanému duelu nedojde. „Tak proč jsi odstoupila z druhého zápasu v řadě? Něco tady nedává smysl..." napsal jí jeden z příznivců. To se však bojovnice dotklo. „Jste hloupý, neodstoupila jsem, jsem zdravá a trénuju," odpověděla mu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Maryna Moroz (@maryna_moroz_ufc)

„Nejsem hloupý. Jsem tvůj velký fanda a chci tě vidět bojovat. Když jsi zdravá, tak proč nebojuješ?" odpověděl jí a dožadoval se vysvětlení. Další se přidali. „Odstoupila si dokonce už ze čtyř zápasů v řadě. Přestaň být na lidi v komentářích hrubá, možná to je důvod, proč nemáš žádné fanoušky," pustil se do ní jeden ze sledujících.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Maryna Moroz (@maryna_moroz_ufc)

„Morozová od svého prvního zápasu v UFC proti Jojo Calderwoodové nic pořádného nepředvedla. Teď je v podstatě jen „modelkou" na Instagramu," přisadil si další. „Železná Lady" jak se zápasnici přezdívá, debutovala v dubnu 2015 a od té doby se z vítězství radovala v pěti z osmi duelů. Celkově má bilanci 10-3.

Bojovnice proslula i díky svým odvážným fotografiím na stránce ve stylu OnlyFans, kde sdílela s předplatiteli exkluzivní obsah.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Maryna Moroz (@maryna_moroz_ufc)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články