Hlavní obsah

O bikerku Huříkovou se zajímá polská stáj CCC Polkowice

VARŠAVA

O českou bikerku Terezu Huříkovou, která v současnosti jezdí za španělskou stáj Trek Lorca, se zajímá přední polský tým CCC Polkowice. Jeho trenéři podle deníku Gazeta Wyborcza sledují výkony dvojnásobné juniorské mistryně světa na nynějším světovém šampionátu v Kanadě. V souvislosti s polskou stájí se hovoří také o možném příchodu Rusky Iriny Kalentěvové, dvojnásobné mistryně světa v cross country.

Foto: Sport.cz

Tereza Huříková

Článek

Tým přitom přes zájem zahraničních závodnic sázel dosud výlučně na polské jezdkyně a jeho barvy hájí například nejlepší polská bikerka Maja Wloszczowská, stříbrná medailistka z olympijských her v Pekingu.

"Teď nevylučuji, že v příštích sezonách se tato politika změní. Také proto, že hlavní sponzor týmu Dariusz Milek investuje i v Česku," řekl stáje Andrzej Piontek. "Všechno záleží na něm," dodal na adresu jednoho z nejbohatších Poláků, kterému patří síť obchodů s obuví CCC, jejíž pobočky jsou i v České republice.

Piontek listu potvrdil, že Huříková se už u CCC Polkowice vyptávala na možnosti smlouvy. Současný kontrakt s Trek Lorca česká reprezentantka podepsala vloni v listopadu a má platnost až do roku 2012.

Reklama