Hlavní obsah

Krásná šampiónka leží s vážnými zraněními v nemocnici. Bikerka se otočila v autě

Perth/Praha

Bikerka Caroline Buchananová uzavřela rok 2017 v rodné Austrálii dopravní nehodou, při níž utrpěla vážná zranění. Pětinásobná mistryně světa ve fourcrossu na horských kolech a trojnásobná šampiónka v bikrosu o havárii informovala na sociálních sítích, kam přidala i drsné fotografie z nemocnice. "Neřekla bych, že rok 2017 skončil, jak bylo naplánováno. Mám za sebou pár těžkých dní na JIP poté, co jsem se otočila v autě," napsala k jednomu z posledních příspěvků sedmadvacetiletá Buchananová. Dvojnásobná účastnice olympijských her, jež na loňském šampionátu ve fourcrossu odsunula na stříbrný stupínek Romanu Labounkovou, si při havárii zlomila nos, hrudní kost a zkolabovala jí plíce. Podrobnosti o nehodě neuvedla, podle médií do ní nebyl zapleten žádný další vůz.

Foto: Sport.cz

Caroline Buchananová v nemocnici

Článek

Bikerka Caroline Buchananová uzavřela rok 2017 v rodné Austrálii dopravní nehodou, při níž utrpěla vážná zranění. Pětinásobná mistryně světa ve fourcrossu na horských kolech a trojnásobná šampionka v bikrosu o havárii informovala na sociálních sítích, kam přidala i drsné fotografie z nemocnice.

"Neřekla bych, že rok 2017 skončil, jak bylo naplánováno. Mám za sebou pár těžkých dní na JIP poté, co jsem se otočila v autě," napsala k jednomu z posledních příspěvků sedmadvacetiletá Buchananová.

Dvojnásobná účastnice olympijských her, jež na loňském šampionátu ve fourcrossu odsunula na stříbrný stupínek Romanu Labounkovou, si při havárii zlomila nos, hrudní kost a zkolabovala jí plíce. Podrobnosti o nehodě neuvedla, podle médií do ní nebyl zapleten žádný další vůz.

Reklama