Hlavní obsah

Golf na Floridě je prostě jiný. Setkání s aligátorem hráče nevyděsilo a přes procházející zvíře odpálil míček

To si tak hrajete golf a najednou se před vámi objeví aligátor. Takový je stále častější obrázek z amerických golfových hřišť. Tentokrát se obří monstrum ukázalo v Orlandu na Floridě, profesionálního wakeboardistu Steela Laffertyho však nijak nevyvedlo z míry a pokračoval ve hře.

Foto: Sport.cz

Steel Lafferty se na golfovém hřišti setkal s aligátorem.

Článek

„Golf na Floridě je prostě jiný,“ tak okomentoval Steel Lafferty video, na němž se při golfu setkal s aligátorem. Profesionální wakeboardista si šel minulý týden v Orlandu na Floridě zahrát golf, když ho nedaleko jedné z jamek čekalo překvapení. Po trávníku se procházelo obří monstrum.

Aligátor ani Lafferty se však nenechali vyvést z míry a oba pokračovali ve své činnosti. Zatímco zvíře šlo dál, Lafferty přes něj odpálil míček. „Nijak mě to neznepokojilo,“ prohlásil Lafferty na webu CNN. „Jsem wakeboardista, trávím hodně času ve vodě, takže jsem se už s nějakými aligátory setkal. Když jsem viděl, že ho nezajímám, tak jsem ho nechal jít a staral se hlavně o to, aby moje rána byla dobrá,“ vyprávěl Lafferty.

Setkání s aligátorem na golfových hřištích ve Spojených státech amerických není ničím neobvyklým. Stále častěji se objevují snímky a videa, jak se promenádují po trávníku a golfisté si je fotí a natáčejí. Na jaře toto zvíře dupáním po greenu vyděsilo golfisty v Georgii.

Loni pak dokonce tři aligátoři obsadili na turnaji PGA Tour v Avondale v Louisianě vodní překážku. Golfista Taylor Gooch, kterému u ní zůstal míček, si na ně vzal hrábě. Dva odešli, třetí však odmítal své místo opustit, a tak se Gooch tehdy rozhodl využít možnosti posunout míček.

Reklama

Související témata: