Hlavní obsah

Pozdvižení na PGA Tour! Fanynka dráždila golfisty odhalenými prsy

Pozor! Prsa na šestnáctce. Nelehký úkol měli golfisté během jedné ze závěrečných jamek turnaje PGA Tour v Phoenixu. Odvážná fanynka se aktéry na greenu snažila vyvést z míry svým obnaženým hrudníkem. K pobavení okolo sedících diváků svými vnady třásla na patující hráče.

Rozjetá fanynka během turnaje na tribuně dráždila golfisty.

 
Článek

Americký golfista Webb Simpson bojoval o prvenství v turnaji PGA Tour na hřišti TPC Scottsdale v Arizoně. Na šestnácté jamce ho ale během patování čekala nevídaná situace.

Ze stoprocentní koncentrace na vrcholící souboj s Tonym Finauem o turnajový triumf se ho snažila vyvést fanynka ve svítivě zeleném tričku. Ta na hráče z tribuny vystavila svá ňadra. Diváci v ochozech se jejím vystoupením zdáli být dobře pobaveni, golfisté bojující o bonus 1,3 milionu dolarů (asi 29 milionů korun) zřejmě tolik nadšení nebyli.

Video s vnadnou fanynkou se stalo hitem internetu. Komentující fanoušci pod ním si z celé scénky dělají legraci, spoustu z nich ale divačku odsuzuje s tím, že její chování na golfová hřiště a turnaje PGA Tour rozhodně nepatří.

Reklama

Související témata: