Hlavní obsah

Golfisté Woods s Mickelsonem si zahrají exhibici proti koronaviru

Miami/Praha

Tiger Woods a Phil Mickelson by měli v květnu sehrát exhibiční golfové utkání společně se slavnými hráči amerického fotbalu Tomem Bradym a Peytonem Manningem. Výtěžek akce, o jejíchž detailech se stále jedná, půjde na boj s pandemií koronaviru.

Foto: Usa Today Uspw, Reuters

Tiger Woods na archivním snímku.

Článek

Agentura Reuters na základě informací od dobře obeznámeného zdroje uvedla, že charitativní duel se uskuteční na hřišti bez fanoušků a bude ho organizovat PGA Tour a společnost WarnerMedia.

Vítěz patnácti golfových turnajů kategorie major Woods by měl v zápase vytvořit dvojici s Manningem a pětinásobný šampion z majorů Mickelson s Bradym. Akce by měla být přenášena v živém televizním přenosu.

Duel dvou pravděpodobně nejslavnějších golfistů své generace a legendárních quarterbacků ligy NFL bude jednou z mála sportovních akcí v době, kdy se sportovní svět kvůli šíření nemoci COVID-19 zastavil. Zápas by měl natáčet malý televizní štáb a všichni účastníci by měli udržovat dostatečnou vzdálenost.

Woods a Mickelson si proti sobě zahráli v listopadu roku 2018 v Las Vegas exhibiční duel o devět milionů dolarů, které získal Mickelson.

Reklama