Hlavní obsah

Woodsův caddie zůstává

Důvod k úsměvu má Steve Williams. Jako caddie Tigera Woodse nepřijde o práci u světové jedničky, i když se - na golf skandálně - vyjádřil o Philu Mickelsonovi

Článek

Woodsovo prohlášení, že Williamsova hanlivá slova nebyla v pořádku, že si s caddiem promluvil a záležitost uzavřel, zřejmě neuspokojila Mickelsonův tábor. Zvláště kouč Butch Harmon, bývalý Woodsův trenér, se čertil. Woods proto na tiskové konferenci před svým turnajem Chevron World Challenge vystoupil s dalším prohlášením.

„Komunikoval jsem s Philem a záležitost jsme probrali,“ řekl Woods. „Mluvil jsem také se Stevem a je mu líto, co se stalo. Nikdo z toho není šťastný, ale je to za námi. Uzavřeli jsme kapitolu.“

Tiger, kterému Williams nenesl bag jen při prvním ze čtrnácti vítězství na majorech, potvrdil, že Novozélanďan zůstává jeho caddiem. „Ano, ponese bag,“ řekl Woods.

A jak vypadá návrat světové jedničky po půlroční pauze od zranění kolene? „Zatím jsem neodehrál plné rány se všemi holemi. Nejsem připraven. Samozřejmě to chce nějaký čas. Dubnové Masters? Ne, to není nejlehčí místo pro návrat, ale pokud to půjde, budu hrát,“ dodal Woods, který zatím patuje, chipuje a odehrává plné rány do sta metrů.

Reklama