Hlavní obsah

Sexuální skandál stál hvězdu miliardy. Manželku podvedl s více než stovkou žen

Sexuální skandál jedné z největších hvězd světového sportu se vrátí na scénu. Dokument o tom, jak legendárního golfistu Tigera Woodse trápila závislost na sexu a drogách, připomene ve svém vysílání na podzim stanice ESPN. Uvádí například, že Woods podváděl svou manželku Elin Nordgrenovou se 121 ženami. Šlo o pornohvězdy, prostitutky, ale i hostesky či servírky.

Foto: Sport.cz

Jedna z milenek Tigera Woodse Jamie Jungersová.

Článek

Dokument připomíná sportovní úspěchy Woodse. Ten se stal v 21 letech nejmladším vítězem Masters všech dob, byl nejlepším golfistou na světě a také prvním sportovcem, který vydělal více než miliardu dolarů, tedy až do svého dramatického zhroucení v roce 2009.

Týden po triumfu na Australian Masters praskne, že je Woods své ženě nevěrný. Bulvární časopis zveřejní příběh o tajné milence jménem Rachel Uchitelová. Woods poměr popírá, tvrdí, že vztah je pouze kamarádský. Jenže tomu žena úplně nevěří. A když si jednou golfista vezme prášky na spaní a tvrdě usne, jeho partnerka se přes golfistův telefon pustí do SMS konverzace s neznámou ctitelkou. „Jsi jediná, kterou miluju," našla Elin žhavou SMS a rozhodla se odpovědět. „Chybíš mi, kdy se zase uvidíme?" napsala. Nakonec to nevydržela a vytočila neznámé číslo. Na druhé straně se ohlásila Rachel Uchitelová...

Foto: Matt Sullivan, Reuters

Nejlepší golfista historie Tiger Woods

Naštvaná elin probudila svého manžela. Ten se, omámený prášky, rozhodl uprchnout ve svém Cadillacu, ale brzy boural. Rozzuřená žena ve vzteku rozbila golfovou holí zadní sklo vozu. Za chvíli na místo dorazila policie a sanitka, prvotřídní skandál byl na světě. Tiger pak dlouhé týdny zářil na prvních stránkách novin. Golfové úspěchy byly v pozadí, novináři zveřejňovali příběhy žen, které tvrdily, že spaly s hvězdou.

Podvody na denním pořádku

Mluví se o tom, že Woods podvedl svou partnerku se 121 (!) různými dámami. K jedné z aférek mělo dojít jen dva měsíce před tím, než se golfová hvězda stala poprvé otcem. „Podváděl jsem svou ženu, je to nepřijatelné. Moc se omlouvám," kál se na tiskové konferenci. Manželství ale nezachránil a rozvod ho stál sto milionů dolarů, tedy téměř 2,3 miliardy korun.

Golfista se podrobil léčení ze závislosti na sexu, později se přidávají i zdravotní potíže, když musí na operaci se zády. Následují další lékařské zákroky a pokusy o návrat mezi golfovou elitu. Na úplném dně se ocitne v roce 2017, když je na Floridě zatčen za řízení pod vlivem drog.

V čtyřhodinovém dokumentu, který byl připraven na základě 250 rozhovorů, se sám Woods nevyjadřuje. Odvysílán by měl být během podzimu.

Reklama

Související témata: