Hlavní obsah

Golfista Parnevik: Dlužím Elin omluvu, to já ji s Woodsem seznámil

Po svých nesčetných úspěších, které získal na golfových hrištích, se musí pro změnu Tiger Woods připravit na nejeden kritický hlas. Na povrch totiž vyplula jeho milostná afera s barmankou Jaimee Grubbsová. Woodse s jeho manželkou Elin seznámil švédský golfista Jesper Parnevik, který toho dnes lituje. Dokonce se hodlá za svůj čin Nordegrenové omluvit.

Foto: Shaun Best, Reuters

Americký golfista Tiger Woods se svou manželkou Elin Nordegrenovou

Článek

Nordegrenová dělala chůvu u Parnevikových dětí, když ji Švéd při British Open 2001 představil Woodsovi. Tigerovo první pozvání na rande odmítla, ale nakonec se nechala přesvědčit a v roce 2004 si Woodse vzala. Dnes spolu mají dvě děti.

"Samozřejmě, že jsem velmi smutný. Je mi líto Elin, protože jsem zavinil já a moje žena, že se dala dohromady s ním (Woodsem)," řekl Parnevik pro Golf Channel poté, co vyplul na povrch románek golfové hvězdy s barmankou a bulvární plátky začínají spekulovat o dalších Woodsových milenkách.

"Mysleli jsme si, že je asi lepší, než ve skutečnosti je. Budu se pravděpodobně muset Elin omluvit," dodal Parnevik, pětinásobný vítěz na PGA Tour, který v těchto dnech hraje na Floridě závěrečnou fázi kvalifikační školy Q-school o sezónu 2010.

"Samozřejmě, že jde o soukromou věc. Jenže, když je někdo jako on, nejlepší sportovec světa, tak by měl nejprve myslet a raději se nedržet hesla Just do it (Jdi do toho - narážka na slogan Woodsova sponzora Nike)."

Reklama

Související témata: