Hlavní obsah

Havaj bez několika hvězd

Nová sezóna PGA Tour začíná ve čtvrtek na Havaji. SBS Championship, do loňska Mercedes Championship, se už tradičně odehraje bez těch největších hvězd tour.

Článek

Do turnaje (dotace 5,6 miliónu dolarů, pro vítěze 1,12 milionu), vyhrazeného pouze vítězům z minulé sezony, se přihlásilo 28 hráčů, kteří se utkají na čtyři kola na Plantation Course v resortu Kapalua na Maui.

Z loňských šampionů PGA Tour chybí Tiger Woods (šest vítězství), který přerušil kariéru, ale na Havaji beztak v posledních letech nehrál, stejně jako Phil Mickelson (tři vítězství). Ten si opět prodlužuje odpočinek mezi sezonami a podle některých zpráv nebude hrát golf ani na Bob Hope Classic, ale možná se objeví až koncem ledna v San Diegu.

Nehraje také Henrik Stenson, který sice vyhrál Players Championship, ale není členem tour a chystá se na podniky European Tour na Středním Východě.

Účastníci SBS Championship (7. - 10. ledna):
Ames, Bradley, Casey, Cabrera, Cink, Gay, Glover, Goosen, Green, D. Johnson, Z. Johnson, Kelly, Kuchar, Laird, Matteson, Moore, O´Hair, Ogilvy, Perez, Perry, Rollins, Sabbatini, Slocum, Stricker, Van Pelt, Watney, M. Wilson, Yang.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.