Hlavní obsah

Přítelkyně vítěze US Open šokovala fanoušky. Z mazlíčka se vyklubalo pořádné prase

Miami/Praha

Fanoušci jsou v pořádném šoku. Nejdřív je překvapil Bryson DeChambeau triumfem na golfovém US Open získal svůj první titul na major turnaji. Následně si o pozornost ale řekla i vnadná partnerka šampiona Sophia Phalen Bertolami. Ta se podvědomí fanoušků zapsala odvážnými snímky v bikinách a plavkách, stejně jako snímkem, kdy se mazlí se svým mazlíčkem. Z toho se ale vyklubalo pořádné prase.

Foto: Danielle Parhizkaran, Reuters

Vítěz golfového US Open Bryson DeChambeau líbá trofej.

Článek

Sedmadvacetiletá krásná mladá dáma se nejprve na sociálních sítích blýskla sdílením obrázku svého partnera a vzkazem, jak je na „svého" vítěze US Open hrdá. „Největší gratulace patří tomuto muži. Jsem na tebe neuvěřitelně hrdá B! @Brysondechambeau," napsala.

S golfistou začala chodit už před Ryder Cupem v roce 2018 a na sociálních sítích ji sledují desítky tisíc fanoušků. Ty zásobuje nejen odvážnými fotkami v plavkách a bikinách, z nichž je jasné, že se nebojí odhalit křivky svého těla.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Still a dream. @usopengolf

Příspěvek sdílený Bryson DeChambeau (@brysondechambeau),Zář 21, 2020 v 8:27 PDT

Poněkud jinou podívanou pak nabízí, když se rozhodne ukázat, jak se tulí ke svému zvířecímu mazlíčkovi. Slaví s ním klidně i narozeniny.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Happy birthday to the best bacon around!!! Love you Stella bear 🐷💕

Příspěvek sdílený Sophia Phalen Bertolami (@sophiaandstella),Čec 18, 2018 v 7:35 PDT

S ním prý tráví také docela dost času a přiznává, že se při jeho výběru pořádně spletla. „Před čtyřmi lety, když jsem to prase adoptovala, tak jsem myslela, že nevyroste, že to bude mini prase. Dneska váží Stella 1000 liber," směje se svému omylu, kterým jistě pobavila fanoušky, protože zvíře váží skoro 500 kilogramů.

Mladá dáma přitom není hloupá. Absolvovala Chapman University v oboru výživy, studovala i ošetřovatelství a farmakologii na Belmont University v Nashvillu. Uspěla i na poli módy, když má svou řadu plavek.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

#LAISLAxSophia @laislabrand ☀️shop link in bio

Příspěvek sdílený Sophia Phalen Bertolami (@sophiaandstella),Zář 7, 2018 v 9:48 PDT

Reklama